Leren & studeren

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich doorontwikkelen en daarom geven wij talent de ruimte om zich verder te ontplooien. Dat doen wij onder de noemer ‘leren & studeren’.

Stages

Binnen UPIVA is het mogelijk om stage te lopen. Op die manier is het mogelijk voor jong talent om de eerste stappen te zetten binnen de verzekeringsbranche. Na afloop van de stageperiode heb je ervaren hoe het is om te werken in een dynamische en bruisende organisatie en heb je kennisgemaakt met het verzekeringsvak.

Beschikbare stageplekken kan je terugvinden op de vacature pagina, maar je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen!

Afstuderen

Ben je bijna klaar met jouw opleiding en kun je met jouw afstudeeronderzoek een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze organisatie? Dan bieden wij die ruimte om bij ons af te studeren. Neem contact op met onze afdeling HR wanneer je bij UPIVA jouw afstudeeronderzoek wilt houden.

Juniorentraject

Voor starters hebben wij een speciaal juniorentraject. Ben je net afgestudeerd of heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan leiden wij jou op tot een professional in de verzekeringsbranche. Interesse? Laat het ons zeker weten!

Lees meer over Lisa

'Bij UPIVA is het tonen van initiatief en zelfstandigheid erg belangrijk. Door het werken vanuit zelfregie heb je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te ervaren wat bij jou past.' 

Een jaar geleden ben ik bij UPIVA begonnen als receptioniste. Dat ik op dit gebied nog geen werkervaring had, vonden ze geen probleem. Bij UPIVA zijn ze vooral op zoek naar persoonlijkheid en motivatie, iets wat mij meteen een goed gevoel gaf. Wat mij ook meteen aansprak zijn de doorgroeimogelijkheden en de prettige werksfeer. Iedereen is erg toegankelijk en behulpzaam.

Na een halfjaar mocht ik doorgroeien naar de functie van adviseur zorgverzekeringen. De gehele zorgperiode heb ik meegemaakt. Hectisch maar vooral ook erg leuk en leerzaam. Na de zorgperiode, toen de rust weer was wedergekeerd, kreeg ik het aanbod om het verkoopteam te versterken. Deze uitdaging ben ik zeker aangegaan!

Bij UPIVA is het tonen van initiatief en zelfstandigheid erg belangrijk. Door het werken vanuit zelfregie heb je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te ervaren wat bij jou past.  

Dit alles maakt dat ik me helemaal op mijn plek voel bij UPIVA.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joëlle Ditters, medewerker recruitment, op het telefoonnummer 06 – 518 860 41 of stuur een e-mail naar recruitment@alpinagroup.com.

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

UPIVA

Burgemeester de Beaufortweg 18
3833 AG Leusden

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41