Ons verhaal

UPIVA biedt dienstverlening aan assurantieadviseurs en verzekeraars. Wij zijn als allround serviceprovider de verzekeringspartner op het gebied van onder andere zorg-, schade-, inkomensverzekeringen en arbodienstverlening. 

2014: TussenPersoonConcept

UPIVA is in 2011 opgericht en is ontstaan uit een intermediair bedrijf dat zich onder andere heeft gespecialiseerd op het gebied van zorgverzekeringen. In 2014 kwamen we op de markt met het TussenPersoonConcept (TPC). Door middel van het TPC stellen wij gratis uw eigen unieke zorgvergelijkingsmodule ter beschikking in uw huisstijl. Deze kunt u op uw eigen website of eventuele actiesite plaatsen. U verwijst uw relaties naar deze module en daar kunnen ze gemakkelijk hun huidige polis vergelijken met uw aanbod, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

2015: Adviesmodule Sociale Zekerheid

Een jaar later zijn we naast zorgverzekeringen de markt gaan bedienen en is de groei ingezet. Zo ontwikkelden wij in 2015 ons platform ASZ: Adviesmodule Sociale Zekerheid.

2017: fusie met Mandaat

In 2017 was daar een nieuwe mijlpaal: de fusie met Mandaat. Door deze samenwerking heeft UPIVA het pallet aan diensten uit kunnen breiden. Per 1 oktober 2018 gaat Mandaat Diensten over in UPIVA. Op die manier kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren.

2019

UPIVA groeit verder door om de aangesloten adviseurs verder te ontzorgen. Daar hebben wij enthousiaste collega’s bij nodig. Hopelijk ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

UPIVA is onderdeel van de Heilbron Groep.

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

UPIVA

Burgemeester de Beaufortweg 18
3833 AG Leusden

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41